Tallinna Kuristiku Gümnaasium english russian  

Sündmused

Koolimaja suletud 16.-29. juuli.
   Kantselei suletud 16.07-6.08.

   Ülejäänud aegadel koolimaja
       avatud kell 9.00-16.00.


Vaata meie koolilehte
       DigiKresku

Viimati muudetud
Eelkool 2018/2019. õa 09.07
Uue õppeaasta eelinfo 05.07
Koolivormi tellimine 03.07
 
Viimased pildialbumid
11. klassi äriideede esit...
Tallinna Nobenäpp 3. mail...
Võistlusmäng Autobahn 16...
Rohelise kooli prügi sort...
Eesti Vabariik 100 aktused...
 
Kiirviited



Kalender



Outlook.com/
kuristiku.ee

Kuristiku Intra

Loov- ja uurimistööde keskkond
uta.kuristiku.ee

E-raamatukogu

 
Õpetajate sünnipäevad
20.07 – Kadri Käärd
21.07 – Ami Kalamets
22.07 – Priit Ratassepp
 
kuristiku.ee soovitab

Kuristiku
õpetajate blogi


Kuristiku
aktiivõppepäevade
blogi


Kuristiku
haridustehnoloog
soovitab


Kuristiku
klassiõpetajate
koduleht


Kuristiku
kehalise kasvatuse
koduleht


TKG koolileht Kresku

Tallinna
Koolijuhtide Ühendus


Foxacademy

Berit kontsert
Märka ja aita

Lastefond
Aiesec


Kiida õpetajat!



SA Innove
Eksamikeskus


Lasnamäe Linnaosa Valitsus
Lasnamäe
Linnaosa Valitsus

Tallinna Haridusamet

Kooli Tervishoid

Meie oleme:

Tervist edendav kool






Esileht » Uudised » Aasta 2014 » November 2014 » Leivapäev Kuristikus

Tule meie kooli õppima! Loe vastuvõtu kohta lähemalt...

Leivapäev Kuristikus

leivapaev_013.JPG

Austa leiba, leib on vanem kui meie, ütleb eesti vanasõna. Leib on olnud eestlaste põhitoiduks sajandeid. Ei kao õnn majast seal, kus leiba ikka austatakse ja temast lugu peetakse, olgu ta nii pisku kui tahes.
Selle aasta leivapäev oli pühendatud näkileibadele, rukkikrõpsudele ja maitsevõidele. Vanemad ei pidanud paljuks ka omaküpsetatud leiba kooli saata.
Huvi leivatoodete vastu on meie koolis alati suur olnud. Nii ka seekord. Nooremate tegemisi tulid uudistama ja maitsma ka vanemate klasside õpilased. Kuristiku leivapäev on au sees ja järgmisel aastal jälle oodatud.

Huvitavaid retsepte:

AVOKAADOVÕI
pehme avokaado
2-3 sl võid
pisut meresoola
küüslauguküüs
natuke sidrunimahla
Sega kõik ained saumiksriga kokku. (Sidrun on oluline, sest muidu läheb avokaado kohe seistes pruuniks).

MAITSEVÕI
Saaremaa või karulauguga
hakitud päikesekuivatatud tomat
meresool
hakitud basiilik
võib lisada purustatud küüslauku

MUNA-KILUVÕI
250 g kodumaist taluvõid
keedumuna
50 g kilufileed
100 g toorjuustu
murulauku, peterselli

LAIMI-TILLIVÕI
200 g võid
laimi riivitud koor ja pressitud mahl
hakitud tilli
soola ja musta pipart
Haki till. Riivi laimilt koor ja pressi välja mahl. Sega tilli, soola, musta pipra ja toasooja võiga.

HEAD ISU! 
soovib Ly Melesk



Uued tööpakkumised    Koolivorm 1.-6. kl   
Õpilaspileti tellimine   
Vastuvõtt kooli!   
Teated

DigiKresku uued lood

* "Ma usun tegutsemisse!"

* Lahkuv USA suursaadik: "Kõige rohkem jään igatsema eestlasi."

* 8.a ja 8.b hariv vaheajareis Peterburi

* Kanal 2 ja Postimees kaks kärbest ühe hoobiga



Vaata ja loe meie koolilehte: kresku.kuristiku.ee


Söökla menüü


Spordiedetabel



Kuristiku GÜmnaasium | www.kuristiku.ee | 2001-2015 | web | Etomite
 
in English po russkii