Tallinna Kuristiku Gümnaasium english russian  

Sündmused

2. sept – Algab kool

Vaata meie koolilehte
       DigiKresku

Viimati muudetud
Tule noortekoori 25.08
Uue õppeaasta eelinfo 25.08
Koolinoorte suvemängud Meri ja Päike 25.08
 
Viimased pildialbumid
Aktused 11. juunil 2019
Koolibändide volbrijämm ...
Kiirkirjutamise võistlus ...
Õpilasfirmade laat 11. ap...
Raamatukogubuss ja kaitset...
 
Kiirviited



Kalender



Outlook.com/
kuristiku.ee

Kuristiku Intra

Loov- ja uurimistööde keskkond
uta.kuristiku.ee

E-raamatukogu

 
Õpetajate sünnipäevad
02.09 – Kübe Tämmo
04.09 – Aire Luugus
04.09 – Riina Raaga
07.09 – Aare Vigla
 
kuristiku.ee soovitab

Kuristiku
õpetajate blogi


Kuristiku
aktiivõppepäevade
blogi


Kuristiku
haridustehnoloog
soovitab


Kuristiku
klassiõpetajate
koduleht


Kuristiku
kehalise kasvatuse
koduleht


TKG koolileht Kresku

Tallinna
Koolijuhtide Ühendus




Õpetaja.eu

Eesti 100 tamme

Foxacademy

Berit kontsert
Märka ja aita

Lastefond
Aiesec


Kiida õpetajat!



SA Innove
Eksamikeskus


Lasnamäe Linnaosa Valitsus
Lasnamäe
Linnaosa Valitsus

Tallinna Haridusamet

Kooli Tervishoid

Meie oleme:

Tervist edendav kool






Esileht » Uudised » Aasta 2014 » November 2014 » Leivapäev Kuristikus

Tule meie kooli õppima! Loe vastuvõtu kohta lähemalt...

Leivapäev Kuristikus

leivapaev_013.JPG

Austa leiba, leib on vanem kui meie, ütleb eesti vanasõna. Leib on olnud eestlaste põhitoiduks sajandeid. Ei kao õnn majast seal, kus leiba ikka austatakse ja temast lugu peetakse, olgu ta nii pisku kui tahes.
Selle aasta leivapäev oli pühendatud näkileibadele, rukkikrõpsudele ja maitsevõidele. Vanemad ei pidanud paljuks ka omaküpsetatud leiba kooli saata.
Huvi leivatoodete vastu on meie koolis alati suur olnud. Nii ka seekord. Nooremate tegemisi tulid uudistama ja maitsma ka vanemate klasside õpilased. Kuristiku leivapäev on au sees ja järgmisel aastal jälle oodatud.

Huvitavaid retsepte:

AVOKAADOVÕI
pehme avokaado
2-3 sl võid
pisut meresoola
küüslauguküüs
natuke sidrunimahla
Sega kõik ained saumiksriga kokku. (Sidrun on oluline, sest muidu läheb avokaado kohe seistes pruuniks).

MAITSEVÕI
Saaremaa või karulauguga
hakitud päikesekuivatatud tomat
meresool
hakitud basiilik
võib lisada purustatud küüslauku

MUNA-KILUVÕI
250 g kodumaist taluvõid
keedumuna
50 g kilufileed
100 g toorjuustu
murulauku, peterselli

LAIMI-TILLIVÕI
200 g võid
laimi riivitud koor ja pressitud mahl
hakitud tilli
soola ja musta pipart
Haki till. Riivi laimilt koor ja pressi välja mahl. Sega tilli, soola, musta pipra ja toasooja võiga.

HEAD ISU! 
soovib Ly Melesk



Uued tööpakkumised    Koolivorm 1.-6. kl   
Õpilaspileti tellimine   
Vastuvõtt kooli!   
Teated

DigiKresku uued lood

* Kummardus bändile Bravo

* Muutus algab minust!

* "Tehke seda, milles päriselt head olete!"

* Miks ja kuidas hoida eesti keelt?

* Artikli kirjutamine Vikipeediasse - see on imelihtne?!



Vaata ja loe meie koolilehte: kresku.kuristiku.ee


Söökla menüü


Spordiedetabel



Kuristiku GÜmnaasium | www.kuristiku.ee | 2001-2015 | web | Etomite
 
in English po russkii