Tallinna Kuristiku Gümnaasium english russian  

Sündmused

7. veeb - Spordipäev
16. veeb - Tagasi kooli
20. veeb - Aktiivõppe päev
21. veeb - Eesti mäng
23. veeb - EV aktused

Vaata meie koolilehte
       DigiKresku

Viimati muudetud
Tagasi kooli 2018 20.02
Õpilaste luuletused Eesti 100. sünnipäevaks 19.02
Õpetajate luuletused Eesti sünnipäevaks 18.02
 
Viimased pildialbumid
Tagasi kooli 16. veebruari...
Sõbrapäev 14. veebruaril...
Algklasside spordipäev 22...
Reaalainetenädala konvere...
Jõulurahu 4. detsembril 2...
 
Kiirviited



Kalender



Outlook.com/
kuristiku.ee

Kuristiku Intra

Loov- ja uurimistööde keskkond
uta.kuristiku.ee

 
Õpetajate sünnipäevad
17.02 – Liidia Kuusksalu
18.02 – Kati Lepp
24.02 – Siiri Aiaste
 
kuristiku.ee soovitab

Kuristiku
aktiivõppepäevade
blogi


Kuristiku
haridustehnoloog
soovitab


Kuristiku
klassiõpetajate
koduleht


Kuristiku
kehalise kasvatuse
koduleht


TKG koolileht Kresku

Tallinna
Koolijuhtide Ühendus


Noorte Kotkaste Tallinna Maleva Ida rühm
Noorte Kotkaste Tallinna Maleva Ida rühm


Berit kontsert
Märka ja aita

Lastefond
Aiesec


Kiida õpetajat!



SA Innove
Eksamikeskus


Lasnamäe Linnaosa Valitsus
Lasnamäe
Linnaosa Valitsus

Tallinna Haridusamet

Kooli Tervishoid

Meie oleme:

Tervist edendav kool






Esileht » Uudised » Aasta 2014 » November 2014 » Leivapäev Kuristikus
Leivapäev Kuristikus

leivapaev_013.JPG

Austa leiba, leib on vanem kui meie, ütleb eesti vanasõna. Leib on olnud eestlaste põhitoiduks sajandeid. Ei kao õnn majast seal, kus leiba ikka austatakse ja temast lugu peetakse, olgu ta nii pisku kui tahes.
Selle aasta leivapäev oli pühendatud näkileibadele, rukkikrõpsudele ja maitsevõidele. Vanemad ei pidanud paljuks ka omaküpsetatud leiba kooli saata.
Huvi leivatoodete vastu on meie koolis alati suur olnud. Nii ka seekord. Nooremate tegemisi tulid uudistama ja maitsma ka vanemate klasside õpilased. Kuristiku leivapäev on au sees ja järgmisel aastal jälle oodatud.

Huvitavaid retsepte:

AVOKAADOVÕI
pehme avokaado
2-3 sl võid
pisut meresoola
küüslauguküüs
natuke sidrunimahla
Sega kõik ained saumiksriga kokku. (Sidrun on oluline, sest muidu läheb avokaado kohe seistes pruuniks).

MAITSEVÕI
Saaremaa või karulauguga
hakitud päikesekuivatatud tomat
meresool
hakitud basiilik
võib lisada purustatud küüslauku

MUNA-KILUVÕI
250 g kodumaist taluvõid
keedumuna
50 g kilufileed
100 g toorjuustu
murulauku, peterselli

LAIMI-TILLIVÕI
200 g võid
laimi riivitud koor ja pressitud mahl
hakitud tilli
soola ja musta pipart
Haki till. Riivi laimilt koor ja pressi välja mahl. Sega tilli, soola, musta pipra ja toasooja võiga.

HEAD ISU! 
soovib Ly Melesk



Uued tööpakkumised    Koolivorm 1.-6. kl   
Õpilaspileti tellimine   
Vastuvõtt kooli!   
Teated


Söökla menüü


Spordiedetabel



Kuristiku GÜmnaasium | www.kuristiku.ee | 2001-2015 | web | Etomite
 
in English po russkii