Tallinna Kuristiku Gümnaasium english russian  

Sündmused

13.-17. nov
            Vaimse tervise nädal


Vaata meie koolilehte
       DigiKresku

Viimati muudetud
1. kohad rahvastepallis 21.11
XXX lennu vilistlased 2017. a 20.11
XXIX lennu vilistlased 2016. a 20.11
 
Viimased pildialbumid
Isadepäeva kontsert 9. no...
Rändav bioklass gümnaasi...
Rebaste nädal 9.-12. okto...
Rebaste näod oktoobris 20...
Õpetajate päev 5. oktoob...
 
Kiirviited



Kalender



Outlook.com/
kuristiku.ee

Kuristiku Intra

Loov- ja uurimistööde keskkond
uta.kuristiku.ee

 
Õpetajate sünnipäevad
20.11 – Lisann Aljaste
22.11 – Malle Trus
25.11 – Kalev Järvela
27.11 – Marilis Kirotar
01.12 – Esta Saula
02.12 – Kristi Toomra
05.12 – Mall Vister
 
kuristiku.ee soovitab

Kuristiku
aktiivõppepäevade
blogi


Kuristiku
haridustehnoloog
soovitab


Kuristiku
klassiõpetajate
koduleht


Kuristiku
kehalise kasvatuse
koduleht


TKG koolileht Kresku
Noorte Kotkaste Tallinna Maleva Ida rühm
Noorte Kotkaste Tallinna Maleva Ida rühm


Berit kontsert
Märka ja aita

Lastefond
Aiesec


Kiida õpetajat!



SA Innove
Eksamikeskus


Lasnamäe Linnaosa Valitsus
Lasnamäe
Linnaosa Valitsus

Tallinna Haridusamet

Kooli Tervishoid

Meie oleme:

Tervist edendav kool




Esileht » Uudised » Aasta 2014 » November 2014 » Leivapäev Kuristikus
Leivapäev Kuristikus

leivapaev_013.JPG

Austa leiba, leib on vanem kui meie, ütleb eesti vanasõna. Leib on olnud eestlaste põhitoiduks sajandeid. Ei kao õnn majast seal, kus leiba ikka austatakse ja temast lugu peetakse, olgu ta nii pisku kui tahes.
Selle aasta leivapäev oli pühendatud näkileibadele, rukkikrõpsudele ja maitsevõidele. Vanemad ei pidanud paljuks ka omaküpsetatud leiba kooli saata.
Huvi leivatoodete vastu on meie koolis alati suur olnud. Nii ka seekord. Nooremate tegemisi tulid uudistama ja maitsma ka vanemate klasside õpilased. Kuristiku leivapäev on au sees ja järgmisel aastal jälle oodatud.

Huvitavaid retsepte:

AVOKAADOVÕI
pehme avokaado
2-3 sl võid
pisut meresoola
küüslauguküüs
natuke sidrunimahla
Sega kõik ained saumiksriga kokku. (Sidrun on oluline, sest muidu läheb avokaado kohe seistes pruuniks).

MAITSEVÕI
Saaremaa või karulauguga
hakitud päikesekuivatatud tomat
meresool
hakitud basiilik
võib lisada purustatud küüslauku

MUNA-KILUVÕI
250 g kodumaist taluvõid
keedumuna
50 g kilufileed
100 g toorjuustu
murulauku, peterselli

LAIMI-TILLIVÕI
200 g võid
laimi riivitud koor ja pressitud mahl
hakitud tilli
soola ja musta pipart
Haki till. Riivi laimilt koor ja pressi välja mahl. Sega tilli, soola, musta pipra ja toasooja võiga.

HEAD ISU! 
soovib Ly Melesk



Uued tööpakkumised    Koolivorm 1.-6. kl   
Õpilaspileti tellimine   
Vastuvõtt kooli!   
Teated


Söökla menüü


Spordiedetabel

Võta osa
> Noorte meedialaager Rakveres
> Prantsuse päev 32. Keskkoolis
> Tasuta nutilaager!
> Tasuta klassikalise muusika kontsert!
> Energiasäästuvalgusti konkurss


Vanemad uudised




Kuristiku GÜmnaasium | www.kuristiku.ee | 2001-2015 | web | Etomite
 
in English po russkii