Tallinna Kuristiku Gümnaasium english russian  

Sündmused

Kooli kantselei on avatud
   kell 9.00-15.00.

   Suletud on 10. juuli - 4. august.

   Info: 634 0212

Viimati muudetud
Järelkajad toimunud laulu- ja tantsupeost 04.07
KIK-i loodusõppeprogrammid 30.06
Maikuu tegijad 29.06
 
Viimased pildialbumid
12. klassi lõpuaktus 20. ...
9. klasside lõpuaktus 20....
XII noorte laulu- ja tants...
Kuristiku 30. laulu- ja ta...
Kirjanik Indrek Hargla kü...
 
Kiirviited



Kalender



Outlook.com/
kuristiku.ee

Kuristiku Intra

Loov- ja uurimistööde keskkond
uta.kuristiku.ee

 
Õpetajate sünnipäevad
20.07 – Kadri Käärd
21.07 – Ami Kalamets
22.07 – Priit Ratassepp
26.07 – Katrin Koit
27.07 – Kristi Pajur
30.07 – Ott Rovgeiša
01.08 – Heli Malve
02.08 – Margarita Eero
10.08 – Anette Puusemp
 
kuristiku.ee soovitab

Kuristiku
aktiivõppepäevade
blogi


Kuristiku
haridustehnoloog
soovitab


Kuristiku
klassiõpetajate
koduleht


Kuristiku
kehalise kasvatuse
koduleht


TKG koolileht Kresku
Noorte Kotkaste Tallinna Maleva Ida rühm
Noorte Kotkaste Tallinna Maleva Ida rühm


Berit kontsert
Märka ja aita

Lastefond
Aiesec


Kiida õpetajat!



SA Innove
Eksamikeskus


Lasnamäe Linnaosa Valitsus
Lasnamäe
Linnaosa Valitsus

Tallinna Haridusamet

Kooli Tervishoid

Meie oleme:

Tervist edendav kool



Esileht » Uudised » Aasta 2012 » November 2012 » Leivapäev

Tule meie kooli õppima! Loe vastuvõtu kohta lähemalt...

Leivapäev

Üle-eestilise leivanädala raames toimus meie koolis 18. oktoobril leivapäev. 1.- 5. klasside õpilased ning meie kooli töötajad pakkusid degusteerimiseks kodus küpsetatud leiba. Kõigil huvilistel oli võimalus leibu hinnata ja retsepte vahetada. Parima maitse pälvis 5.b klassi õpilase Marcos Mikvere pakutud teraleib.
Täname kõiki osalejaid!

Avaldame võiduleiva retsepti.

MARCOSE SEEMNELEIB
250 g rukkitäisterajahu
250 g rukkipüüli
100 g erinevaid seemneid (päevalille-, seesami-, kõrvitsa- ja linaseemned)
2,5 spl suhkrut
200 ml petti
200 ml vett
1 tl köömneid
1 tl kuivpärmi
maitse järgi soola

Juuretise valmistamine:
Mõõta 100 ml petti, valada kaussi, lisada 1 tl suhkrut ja veidi rukkijahu, segada vedel mass. Lasta seista umbes 24 tundi, kuni segu on saanud hapuka maitse.

Taigna tegemine:
Juuretisele segada toasoe vesi ning 100 ml petti, lisada köömned ja seemned, kuna need segunevad vedelas taignas paremini. Seejärel lisada jahu, millesse on eelnevalt segatud kuivpärm. Segada korralikult, jätta taigen umbes 30. minutiks kerkima.

Küpsetamine:
Taigen asetada vormi, siluda märja käega, panna umbes 20 minutiks sooja kerkima. Eelsoojendada ahi 250-290 kraadini. Antud kuumusel küpsetada leiba umbes 20 minutit, keerata kuumus 180-200 kraadini ja küpsetada veel 25 minutit. Võtta leib ettevaatlikult vormist välja, määrida sulavõiga ning jätta umbes 30 minutiks rätiku alla toibuma.
Head katsetamist!



Uued tööpakkumised    Koolivorm 1.-6. kl   
Õpilaspileti tellimine   
Vastuvõtt kooli!   
Teated


Söökla menüü


Spordiedetabel

Võta osa
> Noorte meedialaager Rakveres
> Prantsuse päev 32. Keskkoolis
> Tasuta nutilaager!
> Tasuta klassikalise muusika kontsert!
> Energiasäästuvalgusti konkurss


Vanemad uudised




Kuristiku GÜmnaasium | www.kuristiku.ee | 2001-2015 | web | Etomite
 
in English po russkii