Tallinna Kuristiku Gümnaasium english russian  
Tule meie 30. laulu- ja tantsupeole!

Sündmused

Täiendav vastuvõtt 10. klassi
     vabadele kohtadele!
  Katsed toimuvad 29. mail
    kell 15.00.


25. mai kell 18.00 - Kuristiku
     30. laulu- ja tantsupidu

Viimati muudetud
Euroopa päev meie koolis 29.05
Tulge linnalaagrisse! 25.05
Täiendav vastuvõtt 10. klassi vabadele kohtadele 19.05
 
Viimased pildialbumid
Kirjanik Indrek Hargla kü...
Nutitund vanematele 5. apr...
Tallinna Nobenäpp 2017 20...
Naistepäev 8. märtsil 20...
Algklasside spordipäev 25...
 
Kiirviited



Kalender



Outlook.com/
kuristiku.ee

Kuristiku Intra

Loov- ja uurimistööde keskkond
uta.kuristiku.ee

 
Õpetajate sünnipäevad
30.05 – Andres-Aare Tooming
02.06 – Tanel Renter
11.06 – Helina Aslan
 
kuristiku.ee soovitab

Kuristiku
aktiivõppepäevade
blogi


Kuristiku
haridustehnoloog
soovitab


Kuristiku
klassiõpetajate
koduleht


Kuristiku
kehalise kasvatuse
koduleht


TKG koolileht Kresku
Noorte Kotkaste Tallinna Maleva Ida rühm
Noorte Kotkaste Tallinna Maleva Ida rühm


Berit kontsert
Märka ja aita

Lastefond
Aiesec


Kiida õpetajat!



SA Innove
Eksamikeskus


Lasnamäe Linnaosa Valitsus
Lasnamäe
Linnaosa Valitsus

Tallinna Haridusamet

Kooli Tervishoid

Meie oleme:

Tervist edendav kool



Esileht » Uudised » Aasta 2012 » November 2012 » Leivapäev

Tule meie kooli õppima! Loe vastuvõtu kohta lähemalt...

Leivapäev

Üle-eestilise leivanädala raames toimus meie koolis 18. oktoobril leivapäev. 1.- 5. klasside õpilased ning meie kooli töötajad pakkusid degusteerimiseks kodus küpsetatud leiba. Kõigil huvilistel oli võimalus leibu hinnata ja retsepte vahetada. Parima maitse pälvis 5.b klassi õpilase Marcos Mikvere pakutud teraleib.
Täname kõiki osalejaid!

Avaldame võiduleiva retsepti.

MARCOSE SEEMNELEIB
250 g rukkitäisterajahu
250 g rukkipüüli
100 g erinevaid seemneid (päevalille-, seesami-, kõrvitsa- ja linaseemned)
2,5 spl suhkrut
200 ml petti
200 ml vett
1 tl köömneid
1 tl kuivpärmi
maitse järgi soola

Juuretise valmistamine:
Mõõta 100 ml petti, valada kaussi, lisada 1 tl suhkrut ja veidi rukkijahu, segada vedel mass. Lasta seista umbes 24 tundi, kuni segu on saanud hapuka maitse.

Taigna tegemine:
Juuretisele segada toasoe vesi ning 100 ml petti, lisada köömned ja seemned, kuna need segunevad vedelas taignas paremini. Seejärel lisada jahu, millesse on eelnevalt segatud kuivpärm. Segada korralikult, jätta taigen umbes 30. minutiks kerkima.

Küpsetamine:
Taigen asetada vormi, siluda märja käega, panna umbes 20 minutiks sooja kerkima. Eelsoojendada ahi 250-290 kraadini. Antud kuumusel küpsetada leiba umbes 20 minutit, keerata kuumus 180-200 kraadini ja küpsetada veel 25 minutit. Võtta leib ettevaatlikult vormist välja, määrida sulavõiga ning jätta umbes 30 minutiks rätiku alla toibuma.
Head katsetamist!



Uued tööpakkumised    Koolivorm 1.-6. kl   
Õpilaspileti tellimine   
Vastuvõtt kooli!   
Teated


Söökla menüü


Spordiedetabel

Võta osa
> Noorte meedialaager Rakveres
> Prantsuse päev 32. Keskkoolis
> Tasuta nutilaager!
> Tasuta klassikalise muusika kontsert!
> Energiasäästuvalgusti konkurss


Vanemad uudised




Kuristiku GÜmnaasium | www.kuristiku.ee | 2001-2015 | web | Etomite
 
in English po russkii